Tag: Zbulimi

Nuk është më zemra: Kjo sëmundje po vret më shumë njerëz sot nëpër botë

03/09/2019

Listën e sëmundjeve më vdekjeprurëse në botë deri tani e kryesonin ato kardiovaskulare.Por zbulimi i fundit tregon tjetër gjë: Vrasësi më i madh në mesin ... Read More

Në Pentagon zbulohet monumenti që i dedikohet ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë

09/05/2019

Në Pentagon është bërë zbulimi i monumentit i cili i dedikohet ndërhyrjes ushtarake të NATO-s në Kosovë në vitin 1999 ndaj forcave serbe. Këtë e ... Read More

Adoleshentët që nuk flenë sa duhet do të kenë probleme me zemrën

06/05/2019

Shkencëtarët kanadezë theksojnë se zbulimi i tyre ka vërtetuar se adoleshentët që nuk plotësojnë nevojat e tyre me gjumë cilësor pas një periudhe të caktuar ... Read More

Zbulohet diamanti blu më i rrallë në botë

24/04/2019

‘Okavango Blue’, i cili është më shumë se 20 karat, është zbulimi më i madh i diamantit blu të bërë ndonjëherë. Diamanti tejkalon qartësinë dhe ... Read More