Tag: zëvendëson

​Yndyrat e nevojshme për të rritur jetëgjatësinë

14/08/2019

Një dietë që zëvendëson yndyrat në mish me ato të gjendura tek produktet bimore mund të ul rrezikun e vdekjes së parakohshme të njerëzve me ... Read More

Mozilla zëvendëson Firefox me Fenix në Android

29/04/2019

Mozilla zëvendëson Firefox me Fenix në AndroidFirefox në Android nuk ka marrë vëmendjen e duhur nga Mozilla dhe për arsye të forta. Kompania është duke ... Read More

Ushtrimet më të mira për tonifikimin e trupit!

13/06/2018

Kombinimi i këtyre katër ushtrimeve zëvendëson orët e gjata në palestër. Nëse doni të tonifikoni trupin tuaj apo të humbni peshë, ju duhen pikërisht këto ... Read More

Facebook dhe Microsoft ndryshojnë emotikonin me pistoletë

27/04/2018

Pas lajmit se Google po zëvendëson emotikonin e pistoletës në një pistoletë uji, dy kompani të tjera kanë vendosur të bëjnë të njëjtën gjë. Si ... Read More

Zëvendësuesi i Schwendiman, prokuror me autoritet të plotë në Speciale

29/03/2018

Kwai Hong Ip zëvendëson David Schwendimanin si Prokuror i Specializuar në Detyrë në Zyrën e Prokurorit të Specializuar nga data 1 prill 2018. Zyra e ... Read More