Tag: zgjat

Mësojeni se ku gjendet “qyteti i të vdekurve”

07/09/2019

Udhëtimi për në këtë vend misterioz zgjat shumë, pasi ndodhet thellë në malet kaukaze të Rusisë, në Osetinë e Veriut, transmeton K.J. Fshati Dargavs, i ... Read More

Valdes, Neuer dhe tani De Gea – Portierët nuk janë më të mirë pas moshës 30

03/05/2019

16:25 | 3 Maj 2019 16:25 | 3 Maj 2019 ‘Jetëgjatësia’ e portierëve duket se nuk po zgjat më në botën e futbollit. Kjo për ... Read More

Distanca që duhet patjetër ta mbani nga personi i sëmurë që të mos ju infektojë me grip

16/01/2019

Besojmë që nga tash do t’i numëroni hapat. Sezoni i gripit me të madhe po zgjat dhe të gjithë kërkojnë zgjidhje se si në këtë ... Read More

Pesë shkaqet pse jeni vazhdimisht të lodhur

06/01/2019

Nëse lodhja për ju është një problem që zgjat gjatë gjithë vitit, do të thotë që po bëni diçka të gabuar dhe se duhet të ... Read More