Tag: zhgënjyese

Vetëm me një pyetje të thjeshtë mund të kuptoni nëse dikush po ju mashtron

09/10/2019

Është zhgënjyese të dyshosh se dikush po të gënjen në fytyrë, por për fat të mirë, mund të zbuloni në disa sekonda me një pyetje ... Read More

Revolucioni urgjent te Real Madridi: Nënshkrimi me një trajner elitar dhe lojtarë të klasit botëror

04/01/2019

Santiago Bernabeu është e zbrazët, Real Madridi është zhgënjyese më shumë se kurrë, skuadra nuk ka yje të gatshme, por as për t’i rritur, loja ... Read More

Reagime rreth kritikave për korrupsion

10/08/2018

10 August 2018 / 15:35 Rezultatet zhgënjyese në luftën kundër korrupsionit që janë vërejtur nga GRECO mund të paraqesin pengesë në rrugën drejt Bashkimit Evropian, ... Read More

Institucionet të mbingarkuara me nëpunës

18/05/2018

18 May 2018 / 15:44 Sektori joqeveritar ka publikuar të dhëna zhgënjyese duke detektuar një pjesë të problemeve në administratën shtetërore. Sistemimi jo-përkatës i kuadrove ... Read More