Takohen 19 pronarë të Porsche 918 Spyder, për një aventurë në shtigje malore (Video)

Takohen 19 pronarë të Porsche 918 Spyder, për një aventurë në shtigje malore (Video)

Janë bërë bashkë për një aventurë malore – prej Gjenevës së Zvicrës deri në Grandes Alpes të Francës – 19 pronarë me veturat e tyre 918 Spyder.

Peizazhi dhe shtigjet e ngushta ku lëvizin këto Porsche të shtrenjta, janë të mahnitshme dhe po pëlqehen nga të gjithë, transmeton Telegrafi.

Këtë shëtitje e kanë zgjatur për pesë ditë, duke kaluar 1,500 kilometra. /Telegrafi/