Taseva: Asnjëherë s’ka vullnet politik, nëse ligji ndërhyn në atë që politika bën

Taseva: Asnjëherë s’ka vullnet politik, nëse ligji ndërhyn në atë që politika bën

VIDEO/ PROMO/ ALMAKOS

E ftuara e rradhë në emisionin ” Pa teklif” në Almakos të drejtuar nga Naser Selmani, është kryetarja e Transparency International, Sllagjana Taseva, e cila do të shpalosë anët pozitive dhe negative të propozim-ligjit për ” Informatorët”.

A janë mjaftueshëm të përgatitura institucionet për zbatimin e këtij ligji?
A ka vullnet politik që zbatimi i ligjit të realizohet me sukses?
Çfarë ndryshimesh ka ligji i mëparshëm nga propozimi i ri?
A garanton ky i fundit se “ Informatorët” do të jenë të mbrojtur?

Për më shumë ndiqni intervistën e plotë të hënën, në orën 18:00.

” Pa teklif” nga Naser Selmani