Të fiksuar pas “Game of Thrones”, prindërit emërtojnë fëmijët sipas personazheve

Të fiksuar pas “Game of Thrones”, prindërit emërtojnë fëmijët sipas personazheve

Të fiksuar pas “Game of Thrones”, prindërit emërtojnë fëmijët sipas personazheve

Prindërit kanë filluar t’i emërtojnë vajzat sipas karaktereve të serialit, përfshirë Daenerys, Arya dhe Khaleesi.

Personazhet e serialit “Game of Thrones” nuk vdesin kurrë, andaj prindërit po i quajnë fëmijët sipas personazheve, shkruan TheSun, transmeton lajmi.net.

Brezi i ri i Daenerys, Khalessi dhe Arya sigurojnë që trashëgimia e shfaqjes zgjat përgjithmonë.

Po shfaqet sezona e fundit e “Game of Thrones”, ndërsa shifrat zbulojnë ndikimin që seriali ka pasur, pasi qidra fëmijëve ua kanë dhënë emrat frymëzuar nga “GOT”.

Në Angli, një emër mjaft i popullarizuar është Arya, shifrat e fundit tregojnë se 402 vajza u pagëzuan Arya, aktruar nga Maisie Williams në vitin 2017.

Një prej prindërve tha “Shokët e mi mendonin se unë isha çmendur, pasi e emërtova fëmijën sipas një karakteri të fantazuar”.

Khalesi, është një prej emrave popullariteti i të cilit është rritur. /Lajmi.net/

TAGS