Të shtëna në Kumanovë, person i panjohur tenton t’i vë zjarrin veturës së policisë

Të shtëna në Kumanovë, person i panjohur tenton t’i vë zjarrin veturës së policisë

Mbrëmë rreth orës 02:10 në rrugën “Brigada e 3-të e Maqedonisë”, në qytetin e Kumanovës, një person ka tentuar t’i vë zjarrin një veture të policisë në zonën e brendshme të policisë. E aktin e njëjtë e kanë vërejtur edhe policia.

Policia tentoi që të njëjtin ta kapë, por i dyshuari u kundërpërgjigj me tre të shtëna armësh kundrejt makinës së policisë dhe arriti të largohet nga vendi i ngjarjes. Nga policia e Kumanovës thonë se janë ende në ndjekje të personit të dyshuar.