Të turpshëm dhe adoleshent: Disa VIP-a shqiptarë në mbrëmjen e maturës (Foto)

Të turpshëm dhe adoleshent: Disa VIP-a shqiptarë në mbrëmjen e maturës (Foto)

Mbrëmja e maturës mund të jetë një nga ngjarjet që si femrat edhe meshkujt mezi e presin në gjimnaz.

Për disa është një kujtim i bukur, një moment që kanë shkëlqyer në jetën e tyre, e për të tjerë ndoshta një moment i sikletshëm që nuk i bën të ndihen mirë kur e kujtojnë.

Mund të kenë dalë shëmtuar, trupi i tyre mund të ketë pësuar ndryshime e transformime, por sido që të jetë, i bukur apo i shëmtuar si moment, mbrëmja e maturës ngelet kujtim dhe në mendjen e të gjithëve.

Më poshtë gjeni disa prej VIP-ave tanë në mbrëmjen e tyre të maturës. /anabel/