Teksa po praktikonte bën aksident, adoleshentja nuk dorëzohet- të nesërmen e kalon testin e vozitjes, pa asnjë problem

Teksa po praktikonte bën aksident, adoleshentja nuk dorëzohet- të nesërmen e kalon testin e vozitjes, pa asnjë problem

Një adoleshente, pavarësisht se një ditë më parë kishte përjetuar diçka jo të këndshme, nuk kishte humbur guximin për të provuar të kalonte testin e vozitjes.

Sipas mediave britanike, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për adoleshenten e cila përfundoi jashtë rrugës me makinën e saj pasi ajo humbi kontrollin dhe përfundoi me “kokë poshtë” në një gropë.

Megjithatë, Hazel Ross, 17 vjeç, nuk u dorëzua dhe vendosi të futej në testin e vozitjes, 24 orë më vonë.

Ajo thuhet se ishte duke vozitur Renault Clio ndërsa ajo ishte duke vozitur me targa L ndërsa praktikonte për provën e saj, me nënën e saj 58-vjeçare Wendy.

Studentja e guximshme, nga Ramsay, Cambridgeshire, pretendon se përplasja ndodhi kur një tjetër automobilist u përpoq ta kapërcejë atë në një kthesë – dhe ndërsa ajo për të shmangur makinën humbi kontrollin dhe përfundoi në një hendek.

Në mënyrë të pabesueshme, sikurse Hazel, ashtu edhe nëna e saj ishin të sigurta dhe ajo vendosi të shkonte në testin e vozitjes mëngjesin tjetër – dhe e kaloi atë.

TAGS