Telefoni mund të mbushet nëpërmjet pajisjes së zgjuar që merr energji diellore

Telefoni mund të mbushet nëpërmjet pajisjes së zgjuar që merr energji diellore

ABFORCE është pajisja e zgjuar, që merr energji diellore dhe pastaj mund të mbushë telefonat e ndryshëm dhe tabletët.

Mjafton që kjo pajisje të jetë në ambient të jashtëm dhe të mledhë energji, të cilën më pas mund ta shkarkojë edhe në disa smartfonë në të njëjtën kohë, transmeton Telegrafi.

Kjo pajisje mund të funksionojë me wireless, USB-A1, A2, Type-C dhe micro-USB.

Derisa pjesa jashtme e ABFORCE shfrytëzohet për të mbledhur energji, është edhe shumë e fortë dhe i reziston rrëzimit apo përplasjeve të ndryshme. Varësisht nga nevoja, mund të shërbejë edhe si dritë LED.

Të interesuarit për ABFORCE, mund ta blejnë atë në Kickstarer dhe të ketë sigurojnë baterinë, kur shëtisin në ambientet e jashtme.

TAGS