Tentohet të rrëmbehet nga duart e nënës së tij një fëmijë në Drenas

Tentohet të rrëmbehet nga duart e nënës së tij një fëmijë në Drenas

Policia e Kosovës njofton se ka arrestuar dje në Drenas një person të dyshuar pasi që i njëjti ka tentuar që ta marr fëmijën tetë vjeç nga një grua.

Sipas Policisë i dyshuari gjatë arrestimit ka shfaqur shenja që është me probleme psikike dhe i njëjti është dërguar në neuropsikiatri në Qendrën Klinikë Universitare.

Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.