Terapia prej ozoni- aleati i ri natyror në luftën kundër rrudhave të padëshiruara

Terapia prej ozoni- aleati i ri natyror në luftën kundër rrudhave të padëshiruara

Përfitimet nga terapia e ozonit janë të mirënjohura, ndërsa mundësia për ta përdorur në shtëpinë tuaj, tashmë është e pranishme në tregun tonë përmes produkteve në Ozone Gold, të qasshme përmes sajtit www.ozone-gold.com dhe në barnatoret e mirë furnizuara në tërë shtetin. Gjithsesi, nuk janë aq të njohura përfitimet nga terapia e ozonit ndaj fytyrës, si dhe mundësitë gjatë shtrëngimit të lëkurës, rritjes së elasticitetit të saj dhe hidrimin afatgjatë.

Në mënyrë tërësisht të natyrshme, me ozonimin e ekstra virxhin vaj ulliri cede të ftohur dhe shtimit të përbërëse natyror, Ozone Gold ka përgatitur kremra për fytyrën të cilat në mënyrë të natyrshme luftojnë rrudhat, dëmtimet e lëkurës së fytyrës dhe shuarjen të nxitur nga pleqësia.

Kremrat hidratant kundër plakjes janë me 15SPF dhe përmbajnë ozon dhe Alloe Vera. Është e përshtatshme për përdorim ditor për çdo ditë, pasi që përmes efektit që rrjedh prej kompleksit të lyerjes me vajin e ozonuar, kiselinës hijalurone dhe Alloe Vera, mundëson freski të lëkurës deri në 12 orë. Në këtë mënyrë, ky krem e mbron lëkurën nga shuarja që lidhet me plakjen dhe ndihmon që të kthehet pamja rinore në lëkurë.

Anti-aging kremi kundër plakjes me ozon dhe alloe vera shfrytëzojeni gjatë mbrëmjes. Formula e vajit të ullirit të ozonuar dhe Alloe vera vepron në mënyrë efikase për uljen e rrudhave, pasi që i ndihmon lëkurës që të ketë paraqitje të fortë dhe elastike. Në këtë mënyrë, përmes mbrëmjes kjo formulë e fuqishme mundëson në mënyrë shtesë që ta ktheni bukurinë e lëkurës.

Gjatë verës, ua rekomandojmë edhe mbrojtjen e lëkurës me kremin për diell me faktorin mbrojtës 50SPF. Me të, në mënyrën më natyrore mundësoni mbrojtjen optimale nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Pastaj e mbroni lëkurën nga ndikimet e dëmshme të diellit, ndërsa formula intensive e mban lëkurën të freskët.

Krijimi i rrudhave është rezultat i procesit natyror të plakjes. Ashtu si plakemi, lëkura jonë bëhet më e zezë, e errët dhe më pak elastike dhe e humb aftësinë që të mbrohet nga dëmtimet. Kjo krijon rrudha dhe linja në lëkurë. Megjithatë, ekzistojnë edhe faktor të mënyrës së jetesës dhe ambientit jetësor të cilat mundet që ta shpejtojnë zhvillimin e rrudhave. Dëmtimet e shkaktuara nga dielli, pirja e duhanit, dehidrimi, si dhe disa barna dhe faktor ekologjik dhe gjenetik ndikojnë kurdo qoftë që të zhvillohen rrudhat.  Për këtë arsye është e rëndësishme që të kundërshtoni këto procese shpejt dhe me kohë. Produktet nga ozoni e bëjnë pikërisht këtë gjë, dhe për këtë arsye nisni qysh tani me terapinë prej ozoni.