Tërmet në Barcelonë, Bartomeu i vetëm – gjashtë anëtarë të bordit drejtues japin dorëheqje!

Tërmet në Barcelonë, Bartomeu i vetëm – gjashtë anëtarë të bordit drejtues japin dorëheqje!

Kampionët e La Liga, Barcelona është në kirzë të madhe.

Ankesat janë të shumta sipas shtypit spanjoll, me anëtarë brenda skuadrës që ankohen për një autokraci të Josep Maria Bartomeu.

‘La Vanguardia’ shkruan se gjashtë anëtarë të bordit; Emili Rousaud, Quique Tombas, Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Valsamiglia dhe Maria Teixidor kanë vendosur të japin dorëheqje.

MEDIAL.mk