Tetovë arrestohen dy persona me kokainë

Tetovë arrestohen dy persona me kokainë

Sot rreth orës 01 e 50 minuta, pjesëtarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, në fshatin Pallçisht i Epërm, kanë privuar nga liria personat A.A. (22) nga fshati Poroj dhe B.M. (27) nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ata është gjetur kokainë.

 Dy personat në fjalë, kanë qenë me veturë ,, Passat,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar personi A.A.

 Të njëjtit janë mbajtur në Stacionin Policorë-Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet parashtresa adekuate.