Tetovë: Arsimtari ia thyen një dhëmb nxënësit

Tetovë: Arsimtari ia thyen një dhëmb nxënësit

SPB Tetovë ka ngritur një padi penale kundër M.B.(56) nga fshati Zhelinë, Tetovë, për shkak të ekzistimit të dyshimeve se pa kryer veprën penale “torturë gjatë kryerjes së shërbimit”, transmeton Almakos.

Me 13 mars rreth orës 11.00 në shkollën fillore në fshatin Zhelinë, Tetovë, i padituri, i cili është arsimtar në shkollë, gjatë orës e ka goditur një nxënës në pjesën e prapme të kokës, ku ai është përplasur me karrige dhe iu është thyer një dhëmbë./Almakos/