Tetovë, nxënësit në protesta kundër ndotjes së ajrit

Sot në protesta, javën që vjen bojkot i mësimit. Nxënësit e disa shkollave të mesme të Tetovës kërkojnë ajër të pastër.

Nxënësit e disa shkollave të mesme të Tetovës nga java e ardhshme paralajmërojnë bojkot të mësimit, në rast se nuk ndërmerren masa adekuate për uljen e ndotjes, nga autoritetet kompetente.

Pjesëmarrësit në protestë theksojnë se pushteti lokal dhe ai qendrorë duhet gjatë gjithë vitit të vendosin masa kundër ndotjes. Sipas tyre shkalla e vdekshmërisë nga ndotja është gjithnjë në rritje.

Loading…

TAGS