Thellohet bilanci/ 3 persona humbin jetën nga COVID-19, shënohen 82 raste të reja në 24 orët e fundit

Thellohet bilanci/ 3 persona humbin jetën nga COVID-19, shënohen 82 raste të reja në 24 orët e fundit

“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri.

E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939, me pushtimin fashist të Shqipërisë.

E ndaluar dhe nga regjimi komunist, i rifilloi publikimet më 22 prill 1993.