Thirrje për varje publike të Zaevit, ja rrjeti që kërcënon (FOTO)

Thirrje për varje publike të Zaevit, ja rrjeti që kërcënon (FOTO)

Në rrjetin social facebook është aktive një faqe me emrin e kryeministrit Zoran Zaev e titulluar “Zoran Zaev tradhëtari numër 1”, përmes së cilët kryeministri aktual është shpallur tradhëtar. Në komentet masive që kanë vërshuar këtë faqe kërkohet eliminimi fizik me varje i Zaevit.  Kjo është ilustruar edhe me një foto të kryeministrit me një litar.

Kjo faqe vazhdon të jetë e hapur edhe se deri tani ka rreth 7 mijë adhurues. Përmes saj po bëhet thirrje për urrejtje dhe padurueshmëri.