Tmerruese: Alfred Cako – Ja kush janë njerëzit që keqpërdorin fëmijët për t’u dukur më të rinjë për vete

Alfret Cako ka folur në emisionin “Kojshia Show” edhe për keqtrajtimet e fëmijëve që i bëjnë Illuminati, si dhe për tunelet e fshehura të tyre ku i to, rtu, rojnë fëmijët për t’i nxjerrë adrnochromin që ta përdorin për t’u dukur më të rinjë.

Në minutën e 21 të emisionit spjegon këtë fenomen.

TAGS