Tmerruese: Shikojeni se si në Prespë era e fuqishme dhe shiu përmbysin çatitë e drunjtë! (VIDEO)

Tmerruese: Shikojeni se si në Prespë era e fuqishme dhe shiu përmbysin çatitë e drunjtë! (VIDEO)

Moti me shi dhe stuhi ka përfshirë një pjesë të madhe të vendit. Në rajonin e Prespës mbrëmë janë regjistruar edhe dëme materiale. Janë rrëzuar çati dhe drunj dhe janë prishur kulturat bujqësore.

Më poshtë video!