Tragjedi në fshatin Krushopek të Sarajit, humb jetën një 7 vjeçar

Tragjedi në fshatin Krushopek të Sarajit, humb jetën një 7 vjeçar

Dita e djeshme ishte ditë zie për banorët e Krushopekut. Në mesditë ndodhi një tragjedi në fshat, ku humbi jetën një fëmijë 7 vjeçar.

Në orët e mesditës, duke luajtur si fëmijë në shtëpinë e tij, kontakti me korentin elektrik ia mori jetën djaloshit 7 vjeçar.

Lutemi për Metinin dhe familjen e tij, të cilës në këto ditë të vështira i duhet durim.