Tragjedi në Manastir: Në mes të rrugës vdes një person 60 vjeçar

Tragjedi në Manastir: Në mes të rrugës vdes një person 60 vjeçar

Me 14.04.2019 në ora 15.00 në SPB Shkup, nga Ndihma e shpejtë mjekësore është lajmëruar se në bulevardin Koco Racin është gjetur i vdekur T.K.(60) nga Manastiri, transmeton Almakos.

Sipas paraqitjes në polici ai ka vdekur derisa ka qenë duke ecur, iu është keqësuar dhe është rrëzuar. Është konstatuar vdekja pa shenje dhune. Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i të vdekurit është dorëzuar për obduksion.