Tre viktima dhe mbi 20 të lënduar në autostradën Shkup-Tetovë

Ekipi i televizionit Alsat jozyrtarisht mëson për tre viktima si pasojë e aksidentit në autostradën Shkup- Tetovë, ndonëse bilansi mund të jetë edhe më i madh.

Ndërkaq personat e lënduar po transportohen  në Qendrën Klinike në Shkup dhe në Spitalin 8 shtatori në Shkup.

TAGS