Truk fenomenal me kube akulli: Do të ndryshoni jetën!

Truk fenomenal me kube akulli: Do të ndryshoni jetën!

 Mbase tingëllon tepër mirë për të qenë e vërtetë, mirëpo kur janë aq shumë pozitive, ia vlen të provohet, apo jo?

Nëse e qitni në kube akulli në një pjesë të caktuar të trupit, mund të ketë efekte të shumta pozitive në shëndetin dhe energjinë tuaj! -transmeton Telegrafi.

Thjesht qitni një kube akulli në një pjesë të caktuar të qafës.

Ajo pikë quhet “fengfu” dhe, sipas mjekësisë tradicionale kineze, ka ndikim të veçantë në trupin tonë.

Është e lidhur ngushtë me forcimin e energjisë jetësore dhe rinimin e organizmit.

Shtrihuni në stomak dhe vendosni kuben e akullit në pjesën e pasme të qafës (shih foton më poshtë).

Qëndroni në pozitën shtrirë 15 minuta.

Nëse dëshironi, mund të përforconi kuben e akullit me shami apo me diçka të ngjashme.

Kubi i akullit ka këto efekte pozitive:

▪ Përmirëson gjumin

▪ Nxit tretjen

▪ Zvogëlon dhembjen e dhëmbit, kokës dhe kërdhokullave

▪ Pengon ftohjen

▪ Stabilizon sistemin nervor

▪ Ndihmon te shtypja e lartë apo e ulët e gjakut

▪ Ndihmon te problemet psikike – siç janë stresi kronik, depresioni dhe rraskapitja

▪ Zvogëlon problemet menstruale

Në këtë video-xhirim mund të shihni hollësisht se si funksionon ky truk:

TAGS