Trupat e familjes që vdiqën në aksidentin ajror, janë djegur dhe nuk mund të konfirmohen identitetet

Trupat e familjes që vdiqën në aksidentin ajror, janë djegur dhe nuk mund të konfirmohen identitetet

Trupat e të vdekurve të aksidentit ajror në “Solunska Gllava” janë djegur dhe nuk mundet të konfirmohet identiteti mirëpo të njëjtëve nuk u janë gjetur as dokumentet për të bërë identifikimin e trupave, shkruan nova tv bullgare.

Sipas informacioneve shtetasit bullgar që humbën jetën në aksidentin ajror nuk mund të njihen dhe do të duhet të konfirmohet identiteti i tyre nëpërmes analizës së ADN-së, nga të afërmit e tyre.

Siç bëhet e ditur, jetë kanë ndërruar e gjithë familja duke filluar nga piloti Georgi Boshnakov, gruaja e tij Kalina si dhe vajzat e tyre Gergana dhe Biljana.

Loading…

TAGS