Trupi i gjetur nën rrënojat e aeroplanit është i sulmuesit Emiliano Sala

Tash esht Koha

Mjeku ligjor e ka identifikuar trupin e gjetur nën rrënojat e aeroplanit dhe ai është i sulmuesit të Cardiff Cityt, Emiliano Sala.

Sala dhe piloti David Ibbotson janë të zhdukur që nga rrëzimi i aeroplanit në Kanalin Anglez të hënë me 21 janar.

Avioni i Piper Malibu u gjetën në shtratin e detit të Kanalit Anglez të dielën në mëngjes.

Një trup ishte nxjerrë nga rrënojat të mërkurën.

Vetëm sot pas 24 orësh mjekët e kanë konstatuar se trupi i takon sulmuesit Emiliano Sala.

Vazhdon….

Tash esht Koha
TAGS