Tufa të mëdha bletësh sulmojnë Londrën (Video)

Tufa të mëdha bletësh sulmojnë Londrën (Video)

Në tufë bletësh u përhapën në Londër, ndërsa disa madje e bënë shtëpinë e tyre përgjatë rrugëve publike. Një foto shokuese tregon një tufë masive të bletëve që qëndrojnë në një shtyllë metalike në qendër të Londrës.

Pamjet e turbullta tregojnë një fole të insekteve menjëherë pas zyrës së Hogan Lovells, pranë rrugës së Holbornit.

Në një klip të postuar në Twitter, firma shkroi: “Ne gjetëm një tufë bletësh jashtë zyrës sonë! Ne i mbajmë bletët si pjesë e angazhimit tonë ndaj mjedisit dhe HLCitizenship. Nuk është asgjë për t’u shqetësuar, por nuk mendoj se këto janë tonat”.

Një numër i këmbësorëve të tmerruar u panë të largohen të tmerruar nga moria e bletëve që pushtuan vendin.

Tufat e bletëve kanë pushtuat qytetet e mëdha dhe qytetet në Britani gjatë disa javëve të fundit menjëherë pasi moti filloi të ngorhet dhe filloi një rritje masive e temperaturave.

TAGS