Ushqime të shëndetshme për t’i konsumuar në dimër

Ushqime të shëndetshme për t’i konsumuar në dimër

Keni shume uri? Dëshironi patjetër të hani diçka? Ja 5 vaktet e ndërmjetme të shëndetshme dhe të lehta për t’i konsumuar në muajt e ftohtë të cilat arrijnë tu largojnë urinë e kontrolluar pa cenuar linjat tuaja.

Kos natyral me fruta të thata. E rëndësishme është të dini të zgjidhni përbërësit e duhur si për shembull fruta të thata apo fara kungulli, dhe kosi të jetë natyral dhe pa yndyrë.

Problemi i atyre që nuk arrin të qëndrojë në formë shpesh janë vaktet e ndërmjetme jashtë orareve të cilat tentojnë tu prishin linjat.

Kështu që ja 5 vakte të ndërmjetme për të mbajtur urinë larg në mënyrë të shëndetshme dhe të lehtë.

Kos natyral me fruta të thata.

Fruta të pjekur.

Torte e lehtë.

Një gotë qumësht me dithëra.

Bukë dhe proshutë.

TAGS