Ushqimet që asnjëherë nuk duhet t’i pastroni para se t’i gatuani dhe ato që duhet të pastrohen

Ushqimet që asnjëherë nuk duhet t’i pastroni para se t’i gatuani dhe ato që duhet të pastrohen

Që nga fëmijëria ne jemi mësuar që ta pastrojmë ushqimin para se ta gatuajmë apo edhe ta hamë.

Sido që te jetë shumë pak njerëz e dinë se kjo shprehi (pastrimi i ushqimeve) mund të ju bëjë më shumë dëm se sa që e mendoni.

Pastrimi i disa ushqimeve, bënë që bakteriet të shpërndahen dhe mund të qoj deri në pasoja për shëndetin tuaj, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Këtu gjeni disa nga ushqime që nuk duhet t’i pastroni dhe ato të cilat duhet të i pastroni para se t’i gatuani apo t’i hani.

TAGS