Vaksinimi i nxënësve në terren do të fillojë të hënën

Vaksinimi i nxënësve në terren do të fillojë të hënën

Vaksinimi i nxënësve nëpër shkolla nuk do filloje sot por të hënën, mëson Alsat. Pavarësisht vendimit te djeshëm nga ana e Ministrisë së Arsimit, autoritetet shëndetësore në vend njoftojnë se vendimi i djeshëm nga ana e ministrisë është dhënë shumë vonë, dhe ata nuk mund të arrijnë në kohë për sot të bëjnë gati listat e e shkollave prej ku do të fillojnë vaksinimet, prandaj kanë kërkuar kohë deri të hënën.

Loading…

TAGS