Vazhdon “furtuna” në Kadastrën e Vlorës, shkarkohen 4 juristë

Vazhdon “furtuna” në Kadastrën e Vlorës, shkarkohen 4 juristë

Vazhdon “furtuna” e shkarkimeve në Kadastrën e Vlorës, ku ditën e sotme janë shkarkuar nga detyra 4 juristë, ndërsa i është bërë vërejtje edhe 19 punonjësve të tjerë.

Mësohet se 4 juristët e shkarkuar janë thirrur në Tiranë, ku më pas i është njoftuar edhe vendimi.

Ndërkohë vetëm disa ditë më parë u largua nga detyra edhe drejtori Florjan Alimadhi dhe nëndrejtorit, Klodian Troci, ndërsa dje dha dorëheqjen edhe edhe nëndrejtori për Aluiznin në Vlorë, Ardian Musta