Vedat Muriqi i gatshëm për aksion

Vedat Muriqi i gatshëm për aksion

Vedat Muriqi është i gatshëm që t’i rikthehet fushës së blertë pas rreth tre muajve mungesë.

Superliga e Turqisë ka vendosur tashmë që nga data 12 qershor të rinis kampionati, kurse skuadrat kanë filluar me stërvitje.

Vedat Muriqi në një foto të publikuar duket në formë dhe i gatshëm të bëjë atë që bën me së miri, të shënojë gola.

Kjo foto është bërë për t’i reklamuar maskat që Fenerbahce i ka prodhuar me logo të klubit, ndërsa të njëjtat tani janë në shitje.

MEDIAL.mk