Veljanovski: Turp për akuzat, unë kam qenë kryetar i Kuvendit për 10 vite

Ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski tani më është larguar nga ndërtesa e Gjykatës Penale pasi sonte u ndalua nën dyshime se ishte një nga organizatorët e ngjarjeve të 27 prillit në Kuvend. Veljanoskit u largua duke u thirrur në imunitetin e deputetit.

Secili deputet ka imunitet. Por jo, ju lutem, unë kam qenë kryetar i Kuvendit për 10 vjet dhe tani unë qenkam organizator? Turp” tha Veljanoski gjatë largimi të tij nga Gjykata.

Loading…

TAGS