Veljanovskit nuk do i hiqet sot imuniteti

Ish-kryetarit të Kuvendit nga radhët e VMRO-së, Trajko Veljanoveki, nuk do i ulet sot imuniteti, për shkak se në Komisionin për Çështje të Mandatit dhe Imuniteteve janë paraqitur më shumë deputet të opozitës për të diskutuar.

Kryetari i Komisionit Pavle Bogoevski, deklaroi sr do të punojnë deri në ora 18:30, ndërsa seancën do e vazhdojnë nesër në drekë.

Për shkak të numrit të madh të deputetëve të VMRO-së, të cilët janë paraqitur për diskutim, deputetët e pushtetit janë hequr nga replikat dhe kundër-replikat.

Mefail Ismaili

Loading…

TAGS