Vendimi i BE-së, Zaev koordinim në të gjitha nivelet

Vendimi i BE-së, Zaev koordinim në të gjitha nivelet

Pas vendimit për mos dhënin e datës për hapjen e negociatave me BE-në, Qeveria ka vendosur të reagojë vetëm nëpërmjet komunikatës.

Njoftohet se kryeministri Zaev gjatë ditës ka zhvilluar konsultime brenda dhe jashtë shtetit për hapat e ardhshëm.

Loading…