Vendoseni një fije të kuqe në dorë, do habiteni nga rezultati pozitiv

Vendoseni një fije të kuqe në dorë, do habiteni nga rezultati pozitiv

Shumë njerëz sot mbajnë në dore fije tradicionale të kuqe. Por pak e dinë kuptimin e vërtetë të këtij fatsjellësi të fuqishëm. Që nga kohët e lashta, fijet e kuqe janë përdorur për mbrojtje dhe për të tërhequr energji pozitive. Por çfarë fshihet prapa këtij fatsjellësi të thjeshtë?

Fija e kuqe për mbrojtje dhe energji pozitive

Ka disa versione mbi origjinën e fatsjellësit të famshëm të fijes së kuqe.

Një nga këto është ajo e kabalistëve. Ata besonin se fijet e kuqe në lidhura në dorën e majtë funksiononin si një fatsjellës i fuqishëm i aftë për të absorbuar energjitë e errëta. Kjo është për shkak të faktit se, sipas kabalistëve, dora e majtë është zona e trupit nga e cila hyjnë të gjitha energjitë negative. Për këtë arsye kabalistët përdorin fije të kuqe për mbrojtjen dhe absorbimin e energjive negative.

Fija mund të përdoret gjithashtu për të mbrojtur ritualet.

Në shumë tradita, fija e kuqe e lidhur në dorën e majtë është një simbol i vërtetë i prosperitetit, lumturisë dhe vibracioneve pozitive. Nëse shikojmë me kujdes mund të shohim se edhe sot shumë njerëz të famshëm dhe njerëz me fat mbajnë një fije të kuqe në dore. Një nga këta të famshëm është këngëtarja Madonna, e cila siguron që suksesi i saj në jetë është tërhequr pikërisht nga fijet e kuqe.

Si ta lidhni saktë fijen e kuqe

Ka një mënyrë specifike për të lidhur në mënyrë të saktë fijen e kuqe në dorën e majtë:

ju duhet t’i kërkoni ndihmë një personi shumë të dashur dhe shumë të ngushtë që ta lidhi fijen në dorë;

sasia e nyjeve që do të bëhen për të lidhur fijen, do të përfaqësojë sasinë e dimensioneve shpirtërore që ka personi që mban fijen;

rekomandohet që fija të lidhet me 7 nyje; për secilin, personi do të duhet të mendojë për atë që dëshiron të tërheqë në jetën e tij;

fija duhet të jetë prej leshi të pastër që duhet të blihet ekskluzivisht për të vepruar si një fatsjellës;

nëse është e lidhur me besim dhe energji të mirë, gjërat e mira do të fillojnë të ndodhin në jetën e pronarit të fijes.

Çfarë do të thotë nëse fija e kuqe këputet

Kur fija mbrojtëse e kuqe këputet, kjo do të thotë se tashmë ka tërhequr mjaftueshëm energji negative. Nuk mund të rezistoj më shumë dhe këputet. Kjo është një shenjë pozitive.

Ngjyrat e ndryshme të fijeve dhe kuptimet e tyre

Në traditën sllave këto ishin quajtur “nauzas”. Fatësjellëset e bërë prej mëndafshi, leshi dhe liri janë konsideruar shumë më të fuqishme. Çdo ngjyrë ka një kuptim të veçantë. Gjithashtu thuhet se kombinimi i ngjyra të ndryshme mund të rrisë fuqinë e saj.

Fija e kuqe: pasion, forcë, energji pozitive, fuqi shpëtuese.

Fija e kuqe e ndezur: dashuri, pasion dhe marrëdhënie romantike.

Fija vishnje: zhvillon komunikimin.

Fija rozë: nëse është e lidhur së bashku me fije të kuqe të ndezur, siguron dashuri të pasionuar, intensive, të fortë dhe të thjeshtë.

Fija portokalli: fisnikëri, popullaritet, ambicie të shëndetshme, shoqërim dhe harmoni.

Fija e verdhë: ndihmon për të rritur suksesin e njerëzve krijues.

Fija jeshile: largon zilinë dhe egoizmin, pastron dhe çliron.

Fija blu: mbron nga frika dhe ankthi.

Fija vjollcë: zhvillon imagjinatën dhe ndihmon në arritjen e qëllimeve.

Fija e bardhë: dituri, guxim, pastërti dhe sinqeritet.

Fija e zezë: qetësi, harmoni dhe respekt për të tjerët.

Është e rëndësishme të mbani mendime pozitive dhe të pastra kur lidhni ndonjë nga këto fije në dore. Kini besim në gjithçka që ky fatsjellës i fuqishëm mund t’ju ofrojë. Fija e kuqe për mbrojtje dhe të gjitha fijet e ngjyrave të ndryshme mund të ndryshojnë jetën tuaj.

TAGS