Vesa Pollozhani nga Struga fiton çmimin e parë në festivalin për fëmijë “Fluturat” të mbajtur në Kumanovë

Vesa Pollozhani nga Struga fiton çmimin e parë në festivalin për fëmijë “Fluturat” të mbajtur në Kumanovë

Këngëtarja Vesa Pollozhani nga Struga ka fituar çmimin e parë në festivalin për fëmijë ‘Fluturat’ të mbajtur në Kumanovë, shkruan Almakos.

Kënga fituese e Vesa Pollozhanit ka qenë me titull “Dhuro Mirësi”. Juria që përzgjodhi këtë këngë është përbërë nga 5 anëtarë nga Tirana, Prishtina, Shkupi dhe Gjilani.

Ky nuk është suksesi i parë dhe i fundit i këngëtares strugave./Almakos/