Veshjet e stilit të rrugës që duhet ti keni në dollapin tuaj këtë vjeshtë

Veshjet e stilit të rrugës që duhet ti keni në dollapin tuaj këtë vjeshtë

Vjeshta është stina ideale për të treguar veten dhe për të qenë aq të guxhimshëm sa duam.

Pulovrat e rehatshme, xhaketat, aksesorët e shumtë dhe pantallonat e lëkurës tregojnë se vjeshta ka arritur dhe se ne nuk i friksohemi asaj.

Tani që tetori mbërriti, jemi në momentin e duhur për të eksperimentuar. Nëse ende nuk dini cfarë të veshni e ndiheni të pa inspiruar për këtë stinë atëherë hidhini një sy veshjeve më të famshme aktualisht të inspiruara nga stili i rrugës.

Image result for fall street style

Image result for fall street style

Image result for fall street style

Image result for fall street style

Image result for fall street style

TAGS