Vetëm 27-vjeç dhe shtirej si mjek, si i mashtronte shqiptari pasanikët italianë

Vetëm 27-vjeç dhe shtirej si mjek, si i mashtronte shqiptari pasanikët italianë

Në shtator, e quajtëm atë “Dr. K.” duke shmangur përhapjen e përgjithshme, sepse hetimet vazhduan dhe ndoshta, kush e di, duke pasur parasysh edhe moshën relativisht të re, 27-vjeçare.

Tani jemi këtu për të thënë se ai, Dr K., apo Klodian Nikolli, me origjinë shqiptare, hajdut apartamentesh, i cili thoshte se ishte diplomuar për mjekësi në Boçoni.

Në shkurt ai u vu nën arrest shtëpie dhe menjëherë u zhduk. Pas tre muajve në arrati, ndoshta duke bastisur sërish shtëpitë e italianëve, u arrestua përsëri. Në shtëpinë e tij në periferi të veriut, Nikolli shfaqi një jetesë luksoze, piktura të shekullit të njëzetë, unaza diamante etj.

Të gjitha gjërat e vjedhura nga shtëpitë e Milanos, ku ai kishte ardhur me mjeshtëri të një hajduti, të formës fizike dhe me pamjen e tij mjaft tërheqëse i veshur bukur dhe mjaft I sjellshëm sidomos me femrat ku shumë prej tyre u dashuruan pas tij shkruan FaxWeb.

A mund të jetë një person i tillë hajdut? Më 8 maj, një patrullë policore vuri re një Mercedes të bardhë, nën klasën e Niguarda. Një polic, i cili e njihte Nikollin dhe kishte memorizuar shënimin e kërkimit të makinës së tij, zbuloi targën dhe e kuptoi se kishte bërë bingo.

Pas një ndjekjeje të lodhshme nga ana e policisë është bërë i mundur edhe ndalimi i tij në Milano.