Vetingu në Polici, ja çfarë u vendos për nëndrejtorin e Përgjithshëm të SHÇBA

Vetingu në Polici, ja çfarë u vendos për nëndrejtorin e Përgjithshëm të SHÇBA

N/drejtor i Përgjithshem i SHÇBA kalon testin e vetingun dhe konfirmohet ne detyre.

Vendimi eshte dhene sot pas verifikimit per subjektin Adriatik Ago, N/drejtor i Përgjithshem i SHÇBA.

Adriatik Ago, zv.drejtor i përgjithshëm i SHÇBA-së

Adriatik Ago, ishte i dyti që u perball me Komisionin e Jashtëm të Vlerësimit, siç e kishte përcaktuar shorti.

Seanca dëgjimore për subjektin e vlerësimit kalimtar, Adriatik Ago, zv.drejtor i përgjithshëm i SHÇBA-së, u zhvillua ditën e premte, në orën 12:00. Trupa e vlerësimit përbëhej nga Ana Kapaj, Elvira Daberdaku, Elida Liko.

***

Kujtojme se i pari qe kaloi ne siten e vetingut ne Polici, ishte Oltjon Shehu, nendrejtor i pergjithshem i SHÇBA, i pari i listes se zyrtareve te policise qe u verifikua. Ai nuk e kaloi dot testin e vetingut dhe u perjashtua nga detyra. 

TAGS