VIDEO/ A do ju rriten rrogat punonjësve të shëndetësisë dhe sa konkretisht? Flet Venko Filipce ekskluzivisht për “Target”

VIDEO/ A do ju rriten rrogat punonjësve të shëndetësisë dhe sa konkretisht? Flet Venko Filipce ekskluzivisht për “Target”

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

A do ju rriten rrogat punonjësve të shëndetësisë dhe sa konkretisht? Flet Venko Filipce ekskluzivisht për “Target”. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë: