VIDEO/ Afan Alezi: Alternativa me Ministrinë e Kulturës realizoi suksese të mëdha, BDI lëvdërohet me projektet tona

VIDEO/ Afan Alezi: Alternativa me Ministrinë e Kulturës realizoi suksese të mëdha, BDI lëvdërohet me projektet tona

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është kryetari i Forumit Rinor të AlternAtivA, Afan Elezi.

Në këtë emisionin Elezi mes tjerash ka thënë se me Ministrinë e Kulturës dëshmuan si Alternativë se dinë ta marrin hisen tonë, dhe se shumë shpesh BDI lëvdërohet me projektet e tyre.