(VIDEO) Çifti i mjekëve shërohet nga koronavirusi, pas 70 ditësh takojnë fëmijën e tyre

(VIDEO) Çifti i mjekëve shërohet nga koronavirusi, pas 70 ditësh takojnë fëmijën e tyre
Tash esht Koha

Pasi u shëruan nga koronavirusi i ri (COVID-19), Ismail Hakki Akbeyaz dhe bashkëshortja e tij Berkin Akbeyaz nga Turqia, që të dy mjekë, pas 70 ditësh përsëri përqafuan fëmijën e tyre, transmeton Anadolu Agency (AA).

Ky çift mjekësh nga 11 marsi u detyra të qëndrojnë të ndarë në një shtëpi tjetër pasi kuptuan se janë infektuar nga virusi.

Pasi mposhtën sëmundjen, pas afër dy muaj e gjysmë, ata përsëri u kthyen në shtëpi ku i priste djali i tyre dy vjeçar Omer Berkten.

Ky moment emocionues i cili u ndoq nga kamera e telefonit celular, tërhoqi simpati të shumta në rrjetet sociale.

Tash esht Koha