VIDEO/ Cili është statusi aktual i gjuhës shqipe në Maqedoninë e Veriut? Përgjigjet Agim Poshka

VIDEO/ Cili është statusi aktual i gjuhës shqipe në Maqedoninë e Veriut? Përgjigjet Agim Poshka

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 Almakos, i ftuar është këngëtari dhe profesori, Agim Poshka.

Cili është statusi aktual i gjuhës shqipe në Maqedoninë e Veriut? Ndiqeni përgjigjen e Poshkës: