VIDEO/ Deputetja austriake Martha Bissmann, kundër ndalimit të shamisë për solidarizim e vendos shaminë para të gjithve

VIDEO/ Deputetja austriake Martha Bissmann, kundër ndalimit të shamisë për solidarizim e vendos shaminë para të gjithve

Deputetja austriake Martha Bissmann, protestoi ndalimin e shamisë dhe veshi shaminë në Asamblenë Kombëtare Austriake.

Deputetja Austriake Martha Bissman tha, “Po, më shiko, çfarë mendoni se ka ndryshuar?
A nuk jam si ajo gruaja, e lirë dhe jo-konfuze?
Ne mund të mësojmë shumë nga gratë myslimane, tha deputetja e pavarur në parlamentin Austriak, Martha Bissman.”