VIDEO/ Gjendje lufte në Arabinë Saudite, për shkak të një droni

VIDEO/ Gjendje lufte në Arabinë Saudite, për shkak të një droni

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Gjendje lufte në Arabinë Saudite, për shkak të një droni

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Gjendje lufte në Arabinë Saudite, për shkak të një dronihttp://www.almakos.com/video-gjendje-lufte-ne-arabin-saudite-per-shkak-te-nje-droni

Opublikowany przez Almakos.com 21 kwietnia 2018

Të shtëna me armë zjarri dhe evakuim, e gjithë kjo për shkak të një droni i cili kishte lëvizur drejt pallatit të mbretit të Arabis Saudite, Salman. Siç informojnë mediat atje, pas të shtënave është evakuar mbreti Salman, në bunker në afërsi të bazës ushtarake.

Sipas komenteve në rrjetet sociale, vendi në të cilin ka lëvizur droni ka qenë vend i ndaluar për  aktivitete të tilla. Madje gjithashtu ata thonë se duke marrë parasyshë që bëhet fjalë për një dron, të shtënat kanë zgjatur më shumë seç duhej./Almakos

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Gjendje lufte në Arabinë Saudite, për shkak të një droni

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Gjendje lufte në Arabinë Saudite, për shkak të një dronihttp://www.almakos.com/video-gjendje-lufte-ne-arabin-saudite-per-shkak-te-nje-droni

Opublikowany przez Almakos.com 21 kwietnia 2018