VIDEO/ Gjuha e urrejtes e Nedelkovskit, Vankovskës dhe të tjerëve si duhet të reagohet? Ja çka thotë Poshka

VIDEO/ Gjuha e urrejtes e Nedelkovskit, Vankovskës dhe të tjerëve si duhet të reagohet? Ja çka thotë Poshka

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 Almakos, i ftuar është këngëtari dhe profesori, Agim Poshka.

◾ Gjuha e urrejtjes dhe shovinizmit janë prezente edhe në Maqedoninë e Veriut, si mund të bëhet parandalimi i këtyre gjuhëve? Ndiqeni përgjigjen e Poshkës: