VIDEO INTERVISTË/ Adi Krasta në emisionin “Target” mban leksione për gazetari dhe diagnostifikon qartë “plagët” mbarëshqiptare

VIDEO INTERVISTË/ Adi Krasta në emisionin “Target” mban leksione për gazetari dhe diagnostifikon qartë “plagët” mbarëshqiptare

Sot në emisionin “Target” nga  Emad Mehmeti,  i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 në Almakos, i ftuar është moderatori i mirënjohur shqiptar, Adi Krasta.

Me Krastën do të flasim për parimet gazetareske, si ka qenë rruga e tij drejt suksesit, si duhet të jetë raporti i gazetarëve me politikën, si dhe për krizat politike që përjtojnë shqiptarët në vazhdimësi.

◾ Si ka qenë rruga e Adi Krastës për të arritur të jet moderator kaq i njohur?
◾ A ndodh që të ftuarit e tij mos të mos marrin pjesë në emisionin e Krastës, shkaku pse është shumë i drejtpërdrejt? 
◾ Thuhet se gazetarët duhet të jenë çdoherë kritik ndaj pushteteve, por çka mendon për këtë Adi Krasta?
◾ Po pse politika shqiptare rikthehet çdoherë në pikën zero?
◾ Si e sheh Adi Krasta zgjidhjen e krizës së thellë politike në Tiranë?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, moderatori i mirënjohur shqiptar, Adi Krasta.