VIDEO INTERVISTË| Afan Elezi: Me koalicionin e fitores AAA-ASH do ta sjellim ndryshimin

VIDEO INTERVISTË| Afan Elezi: Me koalicionin e fitores AAA-ASH do ta sjellim ndryshimin
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është kryetari i Forumit Rinor të AlternAtivA, Afan Elezi.

◾ Si organizohet FR i Alternativa dhe deri ku shtrihet?
◾ A janë të rinjt aktivë sa duhet?
◾ Takoheni shpesh me FRASH, a kanë koordinim për fushatën zgjedhore?
◾ Cila do të jetë platforma e juaj si AAA?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target”, Afan Elezi. Ndiqeni intervistën e plotë më poshtë:

Tash esht Koha